Sprijin pentru Lotul Național al Ucrainei Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 133 Vizualizări

Sprijin pentru Lotul Național al Ucrainei

Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness, a anunțat faptul că forul pe care îl conduce a decis să vină în sprijinul colegilor sportivi din Ucraina, respectiv Lotul Național din Ucraina în vederea participării în luna mai la Campionatul European care va avea loc în Spania.

„În urma discuției cu președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness, dr. Rafael Santonja, am luat decizia de a sponsoriza deplasarea Lotului Național al Ucrainei la Campionatul European, care va avea loc la începutul lunii mai, în Spania. Este vorba despre 19 persoane cărora le-am cumpărat biletele de avion (dus-întors) pe ruta Cluj-Napoca – Barcelona. Din păcate este vorba doar despre lotul feminin, întrucât bărbăților nu le-a fost permis să părăsească țara. Chiar și așa, mi-am dorit să avem o reprezentare cât mai largă în această competiție, iar toate delegațiile să beneficieze de șanse egale. Reprezentativa Ucrainei a fost mereu o forță în fitness și culturism la nivel mondial, dar în loc să mă feresc de competiție, o susțin în spiritul sportivității și al fair-play-ului. Mi-am dorit să vin astfel și în sprijinul omologului meu din Ucraina, Igor Deliev, un om deosebit, pe care îl respect și îl apreciez”, a precizat Gabriel Toncean.

Potrivit acestuia, sponsorizarea a fost făcută prin intermediul Asociației ”Merităm mai mult”, înființată de Gabriel Toncean alături de consilierii PNL din municipiul Reghin. „Membrii acestei asociații, împreună cu ceilalți colegi din cadrul Federației Române de Culturism și Fitness, vor prelua sportivii ucrainieni de la granița cu România și îi vor transporta până la aeroport. Președintele IFBB, dr. Rafael Santonja, căruia îi mulțumesc pentru parteneriatul pe care îl avem, le va asigura membrilor delegației Ucrainei, cazarea și masa pe toată durata competiției”, a subliniat Gabriel Toncean.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE