Prefectul de Mureș, anunț despre centura de ocolire a Sighișoarei Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4481 Vizualizări

Prefectul de Mureș, anunț despre centura de ocolire a Sighișoarei

A fost desemnat câștigătorul care va proiecta și construi varinta de ocolire Sighișoara, a anunțat joi, 28 aprilie, Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Potrivit sursei citate, ofertantul declarat câștigător este Asocierea SC Clean Prest Activ SRL – SC T Dancor Romconstruct SRL – Ilci Insaat Sanayi Ve Ticaret AS – SC Proiect-Construct Regiunea Transilvania SRL, care a depus o ofertă în valoare de 257.772.291 de lei, fără TVA.

”Durata de execuție a contractului este de 38 de luni: 14 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuție. Perioada de garanție oferită de antreprenor este de 60 de luni. Varianta de ocolire Sighișoara este localizată în județul Mureș și are o lungime de 13,057 kilometri și va avea câte o banda pe sens. Traseul ocolitoarei se desprinde din DN13 la kilometrul 108+600 (kilometraj pe DN13) în partea de est a municipiului, în apropierea localității Albești, după care se îndreaptă către nord-vest revenind în DN13 la kilometrul 123+120 (kilometraj pe DN13) în apropierea localității Hetiur. Sens unic: dezvoltarea!”, a informat Mara Togănel.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE