Home / Luduș / Un nou teren de sport la Luduș

Un nou teren de sport la Luduș

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc inaugurarea oficială a celui mai nou teren de sport multifuncțional din orașul Luduș. Construit în toamna anului 2021 pe locul unui fost teren agricol ajuns în ultimii ani locul de depozitare a deșeurilor din cartierul de Est al orașului, pe strada Răsăritului, terenul de mini fotbal face parte dintr-un ansamblu mai mare care cuprinde un modern loc de joacă pentru copiii și tinerii din cartier. Noul obiectiv face parte din planul de investiții al orașului Luduș, iar ca sponsor a fost o societate comercială din oraș. Gazonul terenului de joc a fost montat în toamna anului trecut, iar covorul de iarbă naturală a fost protejat până acum pentru momentul inaugurării. Deși au fost prezenți primarul Cristian Moldovan, viceprimarul Kis Istvan și Liviu Popa, directorul „Direcției Intervenții,Transport,Spații Verzi”(DITZV) din primăria orașului Luduș, nu au fost discursuri, nici tăiere de panglică, totul s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută de sărbătoare, simplu și firesc. Din partea Clubului Sportiv Mureșul Luduș care în acest an ajunge la frumoasa vârstă de 100 de ani au fost prezenți președintele Ioan Orosfoian și antrenorul Daniel Rațiu, alături de echipe reprezentative al Clubului.

Numeroșii spectatori prezenți au urmărit câteva meciuri între echipe de copii, juniori și seniori în care principalul câștigător a fost sportul ludușean de toate vârstele.

La final, primarul a oferit dulciuri și sucuri competitorilor. În continuare, programul  de folosire a terenului este de la 18.00 – 20.00 pentru copiii până la 15 ani și de la 20.00 – 22.00 pentru tineret și adulți. Intrarea este gratuită, dar se face doar cu o programare prealabilă. Cel care răspunde de funcționarea terenului este Liviu Popa, persoana principală care alături de oamenii de la DITZV au muncit cu pasiune pentru realizarea acestui obiectiv sportiv.

Citeste si:  Porci uciși de un urs în Cotuș (Sângeorgiu de Mureș)

Ioan A. BORGOVAN

Foto: Sebastian CĂPUȘAN                                 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dumitrița Gliga: ”Am dat „send” Legii Interoperabilității, pentru promulgare”

Plenul Camerei Deputaților a adoptat miercuri, 29 iunie, proiectul de lege privind schimbul de date …