Home / Business / Mureș: Școală demolată și transformată în vilă turistică

Mureș: Școală demolată și transformată în vilă turistică

Reprezentanții societății Keresd GuestHouse SRL, titulara proiectului „Demolare și reconstrucție școală și schimbare de destinație din școală în vilă turistică”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureş, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în satul Criș, nr. 158, comuna Daneș.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la adresa web apmms.anpm.ro, iar publicul interesat poate înainta comentarii și observaţii la proiectul deciziei de încadrare, în termen de zece zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Citeste si:  ULTIMA ORĂ! Ajutor financiar pentru nou-născuții din Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dumitrița Gliga: ”Am dat „send” Legii Interoperabilității, pentru promulgare”

Plenul Camerei Deputaților a adoptat miercuri, 29 iunie, proiectul de lege privind schimbul de date …