A supravieţuit atacului unui pume Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 208 Vizualizări

A supravieţuit atacului unui pume

O fetiţă în vârstă de 9 ani care se afla cu familia într-o excursie cu cortul în statul Washington, nord-vestul Statelor Unite, a supravieţuit atacului unei pume, foarte rar împotriva omului, a declarat unchiul fetiţei, care a lansat o campanie de strângere de fonduri, relatează AFP.

Atacul a avut loc în momentul în care Lily „campa alături de familia ei” în estul statului, a precizat unchiul ei Alex Mantsevich pe site-ul GoFundMe.

„Transportată cu elicopterul la spital, prezentând numeroase răni în partea superioară a corpului şi la nivelul feţei”, ea a suferit numeroase operaţii şi a ieşit luni din comă, „conştientă de ceea ce i s-a întâmplat”. Apelul unchiului ei pentru ajutor financiar, inclusiv pentru cheltuielile legate de sănătate, este însoţit de fotografii cu fetiţa pe patul de spital, cu faţa plină de răni grave.

Din 1924, doar 20 de persoane au fost atacate de pume în acest stat muntos, iar două persoane au murit, notează Agenţia de protecţie a naturii din statul Washington.

Unul dintre purtătorii de cuvânt ai agenţiei a declarat pentru un post de televiziune local că a fost lansată o anchetă pentru a se stabili împrejurările atacului şi că trupul animalului, împuşcat de o persoană prezentă la faţa locului, va fi analizat, în special pentru a se detecta eventuale boli.

AFP

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE