Home / Slider / Noi președinți la cluburile Rotary din Târgu Mureș

Noi președinți la cluburile Rotary din Târgu Mureș

Distribuie

Rotirea colanului și schimbarea de mandat a tuturor cluburilor Rotary din Târgu Mureș a avut loc în seara zilei de 23 iunie, la Hotel Grand. Un an rotarian se termină, unul nou începe, cu provocări și, sperăm, cât mai multe reușite!

Sala Rapsodia a Hotelului Grand din Târgu Mureș a găzduit joi, 23 iunie, Ceremonia Comună de Rotire a Colanului a cluburilor Rotary, Rotaract și Interact din Târgu Mureș.

”Suntem ca într-o poveste din aceea cazonă, în care fiecare ofițer își predă streagul de la unul la altul și mergem înainte cu prietenie”, a declarat Ioan Chiorean, noul președinte Rotary Club Târgu Mureș.

”Au trecut aproape 20 de ani de când am participat la prima chartare a unui club Rotary, sunt deja 17 ani de când sunt membru al clubului, ani în care am așteptat să fiu eu președintele. Vă mulțumesc”, a afirmat Marius Huciu, noul președinte Rotary Club Maris Târgu Mureș.

”Mă simt onorat, vă mulțumesc pentru ceea ce faceți, pentru ceea ce facem împreună”, a mărturisit Ștefan Dunca, noul președinte Rotary E-Club Târgu Mureș „Renaşterea”, District 2241.

”Patru cluburi cu rotarieni frumoși, unele dintre proiecte și programe derulate în comun. Felicitări președinților care au încheiat mandatul, mult succes tuturor în anul rotarian care începe peste câteva zile”, a menționat Florin Mărginean, guvernator al Districtului 2241 România și Republica Moldova.

Noul președinte al Rotary Club Teka este Banyai Istvan, la Rotaract Teka – Zoltan Kato, președinte Interact Maris este Diana Rădeanu, Interact Târgu Mureș îl are la conducere pe Tudor Munteanu, iar Interact Renașterea îl are ca președinte pe Radu Georgescu.

Succes noilor președinți care își încep mandatul de la 1 iulie. Membrii Rotary Târgu Mureș Maris au avut în perioada ultimului an ca principale acțiuni Expoziția de pictură “Armonii”- Anais Budin, Balul Sănătății, Spectacolul “Muzica alină rănile războiului”, Primiri de noi membri și RotaKids Maris. Luna trecută, noul club de copii a fost cartat de Clubul Rotary Târgu Mureș Maris, având nași de inițiere și sprijin cluburile RotaKids Alba Iulia și Rotary Club Alba Iulia.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   
Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.