<strong>Un porumbel călător</strong> Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

Un porumbel călător

Bob, un porumbel voiajor care s-a dezorientat în timpul unei curse la finalul căreia ar fi trebuit să ajungă în voliera sa din Tyneside, un comitat din nordul Angliei, a fost găsit la o distanţă de peste 6.400 de kilometri, în statul american Alabama, informează vineri BBC.


Bob a fost lansat alături de alţi porumbei voiajori în acea cursă din Guernsey, din Insulele Canalului, în urmă cu trei săptămâni şi urma să parcurgă în zbor o distanţă de 644 de kilometri, până în oraşul Gateshead, în aproximativ 10 ore.


Dar, în loc să se îndrepte spre voliera lui din comitatul Tyneside, porumbelul Bob, în vârstă de patru ani, a ajuns în cele din urmă în casa unui locuitor din statul american Alabama.
Proprietarul lui, Alan Todd, crede că Bob s-a dezorientat în timpul cursei şi a aterizat pe un vas care a străbătut apoi Oceanul Atlantic.


Porumbelul, al cărui preţ de vânzare a fost estimat la peste 1.000 de lire sterline, este în prezent îngrijit într-un adăpost pentru animale din Monroeville, un oraş din statul american Alabama.
Angajaţii acelui adăpost au spus că Bob, deşi a slăbit mult, „arată totuşi destul de bine” şi a fost consultat de un medic veterinar.


Alan Todd, care a putut să îl vadă pe Bob cu ajutorul unei camere web, intenţionează să călătorească în Statele Unite pentru a-şi recupera porumbelul voiajor.

(www.agerpres.ro)


Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE