Brad Pitt: nu a venit încă vremea retragerii Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Brad Pitt: nu a venit încă vremea retragerii

La 58 de ani, Brad Pitt a decis să savureze viaţa şi să-şi continue cariera, un proiect care nu are nimic de-a face cu ”pensionarea”, a promis protagonistul din ”Fight Club” la o întâlnire cu jurnaliştii la Paris, relatează AFP.


Într-un interviu acordat revistei GQ la sfârşitul lunii iunie, starul american a vorbit despre senzaţia de a trăi „ultima jumătate a carierei sale”. Aceste cuvinte sugerau că actorul, care şi-a făcut un nume în „Thelma and Louise ” la începutul anilor ’90, s-ar pregăti să se retragă.


„Nu asta am vrut să spun…”, clarifică Pitt, îndepărtând ideea de „pensionare”. Ceea ce am vrut să spun a fost că mă aflu deja în faţa ultimei etape, a ultimului sezon”, spune actorul, care, la fel ca personajul său „Benjamin Button” este departe de a fi bîtrân. Iar întrebarea care se pune acum este „cum vreau să-mi petrec acest timp?” ”În orice caz, nu are nimic de-a face cu pensionarea”, insistă el.


Luni seară, actorul a venit la Paris să prezinte „Bullet Train”, care va fi lansat în SUA pe 5 august, iar în Franţa cu două zile mai devreme. Comedia se petrece într-un tren între Tokyo şi Kyoto, unde şapte criminali încearcă să se omoare între ei.

AFP

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE