Home / Administrație / Laurențiu Boar: „Toate cererile de material lemnos aprobate la nivelul Comunei Gurghiu respectă întocmai prevederile Hotărârilor Consiliului Local Gurghiu, doar pentru cetățenii comunei”

Laurențiu Boar: „Toate cererile de material lemnos aprobate la nivelul Comunei Gurghiu respectă întocmai prevederile Hotărârilor Consiliului Local Gurghiu, doar pentru cetățenii comunei”

Distribuie

Laurențiu Boar, primarul comunei Gurghiu a ieșit în cursul zilei de astăzi cu o declarație de presă postată pe pagina personală de Facebook ca urmare a unor acuze venite prin intermediul rețelelor de socializare referitoare la achiziția lemnelor de foc la nivelul comunei Gurghiu.

„Lemnele din Glajarie sunt transportate în alte comune, iar domnul primar ne sfătuiește să achiziționăm din altă parte. Oare sunt distribuite pe baza cererilor de anul trecut?”, a fost postarea apărută în cursul zilei de joi, 21 iulie.

„În data de 22 iulie 2022, Primăria Comunei Gurghiu s-a autosesizat, ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public pe rețelele de socializare, cu privire la transportul materialului lemnos-lemn de foc exploatat de pe terenurile forestiere aparținând Comunei Gurghiu pe raza altei unități administrative. În urma verificărilor s-a constatat că în data de 18 iulie a fost avizat transportul unei cantități de 3,1 mc lemn de foc cu punct de descărcare localitatea Suseni, nr. 19, conform Avizului de însoțire a materialului lemnos. Precizăm faptul că cererea de cumpărare a materialului lemnos a fost aprobată pentru un cetățean al Comunei Gurghiu așa cum reiese din Avizul de însoțire al materialului lemnos, conform hotărârilor adoptate de Consiliul Local Gurghiu. Menționăm că nu au fost aprobate cereri de cumpărare a materialului lemnos pentru cetățeni de pe raza altor unități administrativ teritoriale. Primăria Comunei Gurghiu nu a avut cunoștință de acest transport de material lemnos. Vom reveni cu precizări legate de măsurile luate ca urmare a celor constatate.Vă încredințăm că toate cererile de material lemnos aprobate la nivelul Comunei Gurghiu respectă întocmai prevederile Hotărârilor Consiliului Local Gurghiu, doar pentru cetățenii comunei.”, a precizat Laurențiu Boar.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.