Sancțiuni contravenționale aplicate de Poliția Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 348 Vizualizări

Sancțiuni contravenționale aplicate de Poliția Mureș

În perioada 22-24 iulie, s-a desfășurat o acțiune cu efective mărite pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și droguri la volan, pe raza Municipiului Târgu Mureș. Polițiștii mureșeni au efectuat 140 de testări cu aparatul etilotest și 22 de testări cu aparatul DrugTest, acestea din urmă indicând valori negative.

„În urma activităților efectuate au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere, conform O.U.G. nr. 195/2002R, în valoare de 25.905 de lei. Au fost reținute 10 permise de conducere, totodată fiind reținute și  un numar de 3 certificate de înmatriculare”, informează Compartimentul de relații publice al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, printr- un comunicat de presă.

În același comunicat de presă se mai speficică: „În urma activităților specifice au fost constatate un numar de 5 infracțiuni rutiere: 1 pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a deține permis de conducere, 2 pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice având dreptul de conducere suspendat, 1 pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, 1 pentru refuz de la prelevarea de mostre biologice (0,41 mg/l in urma testării cu aparatul etilotest)”.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE