Home / Comunicate / Canalele de comunicare cu clienții vor fi indisponibile, anunță E.ON România

Canalele de comunicare cu clienții vor fi indisponibile, anunță E.ON România

E.ON Energie România a anunțat miercuri, 27 iunie, prin intermediul unui comunicat de presă, ca începând cu vineri, 29 iulie, până luni, 1 august, canalele de comunicare cu clienții vor fi indisponibile.

„Începând de vineri, 29 iulie, ora 12, până luni, 1 august, inclusiv, E.ON Energie România efectuează lucrări de mentenanță la sistemele informatice ale companiei, cu impact direct asupra serviciilor de relații cu clienții. Canalele de comunicare directă cu clienții: Call Center, E.ON Chat și magazinele E.ON, respectiv platforma digitală E.ON Myline sunt  inaccesibile în acest interval de timp și, astfel, operațiuni precum verificare sold, plată facturi, transmitere facturi etc. vor fi afectate”, s-a specificat în comunicatul de presă.

De asemenea, pe durata lucrărilor de mentenanță ccesarea contului E.ON Myline va fi indisponibilă, alte servicii online vor funcționa cu intermitențe sau nu vor fi accesibile, de ex. eon.ro/contact, serviciul Call Center este nefuncțional, magazinele E.ON vor fi închise publicului, echipa de consultanți de pe E.ON Chat va fi indisponibilă, facturile emise nu vor putea fi transmise, se pot face plăți ale facturilor, dar acestea vor fi procesate ulterior, linia telefonică dedicată clienților care beneficiază de asistență tehnică este funcțională 24/7 și poate fi accesată sunând la 0232.421.999 (doar de către clienții care au contractat E.ON Serv Express, E.ON Life și E.ON Cool, precum și servicii de furnizare gaze naturale/energie electrică care au și componentă de asistență tehnică pentru a semnala defecțiuni la instalația electrică/de încălzire și la centrala termică).

 „Ne cerem scuze clienților pentru această situație și îi asigurăm de faptul că depunem toate eforturile pentru ca serviciile să devină funcționale cât mai repede posibil, acestea fiind pro-gramate să fie reluate din 2 august”, se mai preciza în comunicatul de presă.

Citeste si:  Prefectul Mara Togănel: Lucrările la secțiunea Autostrăzii A8 Târgu Mureș – Miercurea Nirajului, programate să înceapă în 2023 (FOTO)

Ioana MĂRGINEAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Exploatare de andezit într-o localitate mureșeană

Conducerea societății Andezit Stânceni SRL Cristești anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a …