Magazin ”cu prețuri mici și avantaje mari”, în locul Centrului Comercial ”Transilvania” Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7967 Vizualizări

Magazin ”cu prețuri mici și avantaje mari”, în locul Centrului Comercial ”Transilvania” Târgu Mureș

Un magazin de tip cash & carry va fi deschis, în curând, în locul fostului Centrul Comercial ”Transilvania”, obiectiv din Târgu Mureș care a fost mistuit într-un incendiu devastator care a avut loc în luna octombrie 2021.

Anunțul a fost făcut vineri, 5 august, pe pagina de Facebook a Oblio Discounter, magazin de tip cash & carry din Sibiu care comercializează o gamă variată de produse food, non-food, congelate și băuturi, la prețuri avantajoase.

”Oblio Discounter deschide un nou magazin! Cel de-al doilea magazin va fi inaugurat în curând, în Târgu Mureș! Clienții se vor bucura de aceleași prețuri mici și avantaje mari”, au informat reprezentanții Oblio Discounter.

”Deschiderea magazinului va fi la sfârșitul lunii august sau la începutul lunii septembrie. Săptămâna viitoare vom face anunțul cu data exactă”, au mai precizat reprezentanții Oblio Discounter, care au dezvăluit că noul magazin va fi localizat pe strada Depozitelor nr. 20 din Târgu Mureș.

Conform paginii web www.oblio-discounter.ro, Oblio Discounter ”se adresează atât persoanelor fizice care vor să își facă cumpărăturile pentru casă, cât și clienților persoane juridice, care caută cele mai avantajoase oferte pentru aprovizionarea propriilor afaceri: magazine alimentare, restaurante, cafenele, sedii sociale etc.”, iar produsele ”pot fi cumpărate la bucată, sau la un pret special la multiplu de bucăți.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE