Activități antidrog, la Maris Fest Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 282 Vizualizări

Activități antidrog, la Maris Fest

Polițiștii mureșeni au continuat acțiunile preventive pentru creșterea gradului de conștientizare cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe interzise.

Astfel, la data de 6 august, polițiștii de la prevenire și siguranță școlară, sprijiniți de un specialist antidrog de la Agenția Națională Antidrog, precum și de doi voluntari, au derulat activități de conștientizare a efectelor consumului de droguri, în rândul participanților la evenimentul Maris Fest/Parada Moto.

”Au fost purtate discuții despre riscurile și consecințele devastatoare pe care drogurile le au asupra organismului, dar și de modul în care consumul de droguri poate influența viața, mai exact, deteriorarea relațiilor cu prietenii și familia. Pe lângă activitățile de informare și distribuire de materiale preventive, au mai fost realizate demonstrații cu privire la efectele consumului de substanțe psihoactive prin folosirea ochelarilor care distorsionează realitatea”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE