ASCA Reghin, la o nouă performanță Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 363 Vizualizări

ASCA Reghin, la o nouă performanță

După ce anul trecut marcau o premieră, ”Tura de mare” când 17 cicliști reghineni parcurgeau 1.300 de kilometri, cu bicicleta traseul Reghin – Eforie Sud tur- retur, la un an distanță, membrii Asociației Sportive a Cicliștilor de Anduranță (ASCA) Reghin au bifat o nouă frumoasă performanță, parcurgerea unui traseu lung de 900 de kilometri având punctul final localitatea Eselnița situată pe malul Dunării la 7 kilometri în amonte de Orșova.

Ca și anul trecut, ASCA a pornit spre capătul celălalt al țării cu 17 cicliști care au parcurs peste 900 de kilometri împărțiți în șapte zile de pedalat și una de pauză. Pornirea a vut loc în data de 3 august, traseul fiind Reghin – Alba Iulia – Caransebeș – Orșova (Eselnița), urmând ca întoarcerea să fie pe traseul Orșova (Eselnița) – Târgu Jiu – Rânca – Blaj – Reghin, cicliștii ajungând acasă în cursul zilei de miercuri, 10 august.

Acasă, cum deja s-au obișnuit, temerarii pe două roții au fost întâmpinați și felicitați de către oficialitățile orașului în frunte cu primarul Márk Endre și viceprimarul Dragoș Pui. „Pasionații de ciclism din Reghin și-au trecut încă o reușită în palmares. Ne-am bucurat să îi întâmpinăm și să le răsplătim cu o mică surpriză performanța temerarilor membri din Asociația Sportivă a Cicliștilor de Anduranță Reghin. Sportivii reghineni au revenit dintr-un tur de 905 kilometri, pe traseul Reghin – Cazanele Dunării – Transalpina – Reghin. Consider că susținerea administrației locale pentru astfel de inițiative, venite din partea oamenilor implicați ai comunității noastre, este o responsabilitate și trebuie sa devină o normalitate”, a precizat Dragoș Pui, viceprimarul municipiului Reghin.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE