Workshop auto-moto de informare, salvare și prevenire a accidentelor rutiere Social
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 73 Vizualizări

Workshop auto-moto de informare, salvare și prevenire a accidentelor rutiere

Asociația „Comunitatea Moto Cluj”, împreuna cu „Timo Moto, Wide Road” și Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, în calitate de organizatori, au plăcerea să invite publicul simpatizant, în aceasta sâmbătă, la un inedit workshop auto-moto de informare, salvare și prevenire a accidentelor rutiere. Evenimentul este gratuit și se va desfășura la Poligonul de încercări IFPTR, sâmbătă 27 august. Adunarea participanților va începe la ora 9:30 urmând ca activitățile propriu-zise să se desfășoare conform programului începând cu ora 10:30.

„Este un eveniment gratuit, făcut doar din multă muncă benevolă și resurse proprii, din dorința de a contribui la siguranța rutieră.  Așadar este păcat să nu afle cât mai mulți participanți la trafic despre el . Vă invităm pe toți să vă invitați prietenii” au transmis organizatorii.

Activitățile puse la dispoziție de către organizator vor implica: demonstrații live despre evitarea unei coliziuni cu motocicleta și cu masina; discutie liberă cu reprezentanții poliției, explicații despre cauzele principale ale accidentelor și tehnici pentru prevenirea lor; curs de prim ajutor; workshop tehnic pentru mentenanța moto; testarea motocicletelor în poligon, timp de reacție, metode de evitare și frânare de urgență și multe alte surprize.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE