Un pensionar târgumureșean acuză că este otrăvit lent, în propria casă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5459 Vizualizări

Un pensionar târgumureșean acuză că este otrăvit lent, în propria casă

În urmă cu câteva zile, la redacția cotidianului Zi de Zi s-a prezentat un târgumureșean care susține că este otrăvit lent, de câteva luni bune, în propria casă, de către persoane necunoscute.

Bizarul caz se întâmplă pe strada Potopului nr. 1/B din Târgu Mureș, unde Alexandru Cociș, un pensionar în vârstă de 70 de ani, s-a mutat în 2021.

”Când am cumpărat casa, nu se simțea nimic. Din iulie 2022 au început problemele grave, iar noaptea, în camera în care dorm se simte un miros greu, pătrunzător, toxic”, a povestit pensionarul.

Alexandru Cociș bănuiește că în spatele poveștii s-ar afla un angajat al unei firme de service auto care funcționează chiar în vecinătatea casei sale.

”Presupun că cineva deversează substanțe toxice sub casa mea, chiar în zona camerei în care dorm”, a mai arătat Alexandru Cociș, care susține că din luna iulie 2022 încoace starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar pe piele i-au apărut numeroase erupții de culoare roșie.

”I-am spus toate acestea patronului de la service, chiar m-a căutat acasă într-o zi și mi-a spus că nu știe nimic din ceea ce spun. La acea discuție mi-a mărturisit însă că în urmă cu un an a fost și el interesat să cumpere casa de la fosta proprietară”, a mai povestit Alexandru Cociș.

Pensionarul nu deține însă nicio dovadă concretă care să susțină ceea ce afirmă, motiv pentru care s-a adresat, printr-o petiție, Instituției Prefectului – Județul Mureș.

”Am primit răspuns în scris, că acest caz va fi investigat de Garda de Mediu și de Agenția pentru Protecția Mediului. M-am dus și la sediul Gărzii de Mediu, unde mi s-a spus, verbal, că au nevoie de puțin timp. Răspunsul de la Prefectură l-am primit în data de 20 septembrie 2022, dar de atunci nimeni de la Garda de Mediu nu a venit să verifice. De fapt, nimeni de la nicio instituție nu a venit să verifice real, pe teren, prin măsurători omologate, acasă la mine, situația semnalată în legătură cu gradul de toxicitate din acea cameră”, a mai arătat același pensionar.

Redăm, în rândurile de mai jos, corespondența purtată de către Alexandru Cociș, cu speranța că instituțiile statului abilitate vor face verificări pe teren în acest caz.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE