Atelier de opincărit la Școala Waldorf Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Atelier de opincărit la Școala Waldorf

Comunitatea Waldorf din Târgu-Mureș și Gimnaziul Nicolae Bălcescu, organizează astăzi, 22 noiembrie 2022, în intervalul orar 16,30 – 19,30, la Gimnaziul Nicolae Bălcescu, corpul de clădire din str. Libertății nr. 36 din Târgu-Mureș, ”Atelierele pentru părinți”, în cadrul cărora vor fi confecționate obiecte și lucrușoare făcute de mână pentru Bazarul de Crăciun care va avea loc în zilele de 21-22 decembrie 2022, în incinta școlii.  Părinți, bunici, învățători și profesori se vor întâlni pentru a lucra împreună multe obiecte frumoase. Va fi un atelier de opincărit în cadrul căruia, maestrul Alexandru Ilinca din Vâlcea, va introduce participanții în tainele acestei frumoase arte tradiționale, vor picta globuri din lemn, vor coase, tricota, decupa, filțui, se vor realiza zâne și îngeri delicați din lână merino, lumânări din ceară naturală, cu inimile deschise și cu gândul că fiecare din lucrurile confecționate va deveni un dar oferit cu bucurie în preajma Crăciunului.

Comunitatea Waldorf din Târgu-Mureș are peste 350 de familii și ideea de comunitate, de familie mare, este una dintre principalele valori pe care pedagogia Waldorf le promovează. Manifestarea spiritului de familie transpare din fiecare aspect al școlilor și grădinițelor Waldorf prin multiplele acțiuni și activități comune pe care le organizăm și desfășurăm cu ocazia fiecărei  Sărbători importante din an si nu numai.

Bazarul de Crăciun este evenimentul pe care comunitățile Waldorf din întreaga lume îl organizează în fiecare an, deschizându-și porțile și invitând să le fie aproape pe toți cei care vor să simtă, să vadă și să cunoască cum este o școală Waldorf privită din interior, dar și cum sunt copiii, părinții și profesorii ei.

Sunteți invitați la Ateliere de la orele 16,30 și la Bazarul de Crăciun din zilele de 21 – 22 decembrie 2022.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE