VIDEO: 1 Decembrie spectaculos, la Palatul Culturii din Târgu Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2850 Vizualizări

VIDEO: 1 Decembrie spectaculos, la Palatul Culturii din Târgu Mureș!

De 1 Decembrie, de Ziua Națională a României și de ziua tuturor românilor, Asociația Culturală „Grai Ardelean” și Consiliul Județean Mureș ne invită pe toți să fim prieteni împreună. Astfel, joi, la Palatul Culturii din Târgu Mureș se va desfășura pe parcursul întregii zile, un program, așa pe sufletele noastre, ale românilor.

Program pentru prieteni

Începând cu ora 13.15, până la ora 14.45 va avea loc un medalion muzical patriotic dedicat copiilor și părinților, iar cei care vor  bucura cu vocile lor sunt Ciprian Istrate, Ina Todoran, Ovidiu Furnea și Ionela Moruțan. Magicianul Robert Tudor va lăsa misterul trucurilor sale să-i învăluie pe mureșeni, iar apoi, de la ora 15.15, până la ora 18.30, pe scenă vor susține speech-uri diverse personalități ale județului, în cadrul „COOLtura, încotro?”. Vorbitorii sunt: Dr. Alexandru Lupșa, neurochirurg, prof. univ. dr. habil Sorin Crișan, rector UAT, prof. dr. Bogdan Rațiu de la Liceul Teoretic ”Bolyai Farkas”, prof. drd. Ana Maria Galea, actor și inteprept de jazz, Traian Dumbrăvean Katai, primul sihan la karate Shinkyokushin din Jandarmeria Română, Raul Kiss, executive chef și un antreprenor de succes, care e invitat surpriză. Moderatorii evenimentului vor fi Angela Precup și Cristian Bojan. Seara se va încheia liniștitor, dar înălțător cu un concert pop-opera Ad Libitum Voices.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, iar pe toată durata evenimentului, pe holurile Palatului Culturii vor fi amplasate jocuri de societate dedicate atât copiilor, cât și adulților.

Tot în cadrul evenimentului „Prieteni uniți și-o lume mai frumoasă”, se vor desfășura în alte locații din oraș câteva evenimente deosebite, cum ar fi: atelierele tematice de la Biblioteca Județeană Mureș, între orele 10.00-13.30, spectacol „Capra cu trei iezi”, de Ion Creangă, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel, de la ora 10.30. La Secția de Etnografie și Artă Populară a Muzeului Județean Mureș vor avea loc începând cu ora 11.00 și 14.00, două ghidaje speciale în expoziția tematică „Mureșeni în tranșeele Mareului Război”.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE