”Miorița”, premieră de succes la Ansamblul ”Mureșul” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 590 Vizualizări

”Miorița”, premieră de succes la Ansamblul ”Mureșul”

Spectacolul premieră ”Miorița”, jucat pe scena Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș în data de 15 decembrie, s-a bucurat de un real succes, pe lista celor care și-au manifestat aprecierea vis a vis de show aflându-se și prefectul județului Mureș, Mara Togănel.

”Felicitări tuturor celor care au muncit pentru spectacolul premieră ”Miorița”… au muncit mult și a ieșit totul absolut perfect. Felicitări Ansamblului Profesionist ”Mureșul”. O abordare nouă, curajoasă și extrem de bine primită. Oferiți-vă un cadou frumos și mergeți să vedeți acest spectacol. Merită”, a transmis prefectul județului Mureș.

Spectacolul a fost susținut de către dansatorii, orchestra și soliștii vocali ai Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș, iar la reușita acestuia și-au dat concursul Zoli Bambo (dirijor, aranjament orchestral), Florin Cerghedi și Varo Huba (asistenți coregrafie), Varga Janos (regizor coregraf), Teodor Țogorean (director adjunct) și Barabasi Attila Csaba (director general).

”Acest spectacol este performanța artistică de cea mai certă valoare artistică a instituției dumneavoastră; un spectacol etalon – din punct de vedere al probității profesionale; o platformă artistică greu de egalat și un ”punct valorico-artistic” de la care trebuie să va raportați de aici încolo! Ați demonstrat, prin producția ”Miorița” capacitate artistică demnă de marile capodopere artistice! Acest fapt vă responsabilizează și vă impune să nu scădeți sub nivelul pe care l-ați demonstrat, ca artiști, ca instituție de spectacole! Mă înclin cu respect și admirație, vă aplaud cu sinceritate și vă mulțumesc!”, a apreciat, la rândul său, Rudy Moca, unul dintre cei mai respectați și îndrăgiți actori ai județului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE