VIDEO: Sala unui campion mondial arsă în incendiul din Unirii Eveniment
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 15265 Vizualizări

VIDEO: Sala unui campion mondial arsă în incendiul din Unirii

Sala de sport Black Diamond Fight Târgu Mureș deținută de campionul mondial și european de sporturi de contact Poczo Zoltan a ars ieri, 29 ianuarie, în incendiul din cartierul Unirii, strada Mureșului.

”Dragii colegi al clubului B.D.F. (Black Diamond Fight) Targu Mures si dragi iubitori ai sportului. Ieri 29.01.2023, in jurul orei 13, sala noastra BDF a ars complet, un incendiu a distrus sala in totalitate. Pentru o perioada nedeterminata sala va fi inchisa, dar speram vom avea o noua locație in cel mai scurt timp. Totul depinde de ce decizie voi lua in viitorul apropiat.🙏
Va mulțumesc tuturor celor care ati fost alaturi de BDF in tot acesti ani, poate din cenusa vom deveni mai puternici si sala BDF va renaste mai frumoasa, cu acelasi spirit care ne-a condus si pana acum. Va mulțumesc pentru mesajele de incurajare si sustinere, ati fost foarte multi alaturi de mine, in aceste momente grele. Va îmbrățișez si ne mai auzim cu vesti mai bune.”, a postat pe rețelele de socializare Poczo Zoltan.

Sala, în care s-au antrenat multipli campioni mondiali, europeni și naționali, a fost distrusă în totalitate. Vezi video:

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE