Home / Slider / Femeia de astăzi – activ implicată în economie și societate

Femeia de astăzi – activ implicată în economie și societate

Distribuie

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR) susține la Târgu Mureș, o dezbatere esențială pentru societatea românească, pentru femeile antreprenor din organizație, în acord cu agenda de dezbateri europene. În cadrul conferinței naționale din 17 februarie 2023, începând cu orele 10h00, cu tema: Femeia de astăzi – activ implicată în economie și societate, vor fi abordate două subiecte de interes major: Care sunt pilonii pe care se bazează o dezvoltare economică regională durabilă și Abilitarea femeilor: un instrument valoros pentru creșterea economică și socială.

Conferința va avea loc la INCUBCENTER din Târgu Mureș, cu Mónika Kozma, Președinte OFA UGIR Târgu Mureș și Mirabela Miron, Președinte OFA UGIR în calitate de gazde, alături de vorbitorii:

Tánczos Barna, Ministrul mediului, apelor și pădurilor, despre dezvoltarea durabilă și sprijinul pentru întreprinderile românești pentru implicarea în acest proces.

Andrei Oltean, Director de dezvoltare IRUM SA 

 Mara-Cristina Togănel, Prefect al Județului Mureș

Paul Ilea, Directorul general Hirschmann Automotive SRL, despre transformările curente și planurile pentru dezvoltare ale companiilor.

 Gogolák Zsolt, Proprietar și CEO Multinvest Group, despre perspective investiționale în perioade de criză.

Adina Plopeanu (tbc), Proprietar și CEO Hotel Privo Târgu Mureș, despre comunități și idei de afaceri inovatoare.

 Veronica Arpintin, Principal, EBRD Advice for Small Business, SME Finance and Development Group, Moldova, despre dinamica afacerilor femeilor antreprenor.

Dumitrița Gliga, Deputat, Comisia specială a Camerei Deputaţilor pentru automatizare şi viitorul muncii, despre provocările actuale ale digitalizării și inovării.

Csép Éva Andrea, Vicepreședinte Comisia pentru muncă și protecție socială, Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, despre egalitatea de gen și de șanse și pașii făcuți de societatea românească în acest sens.

Dr. prof. Mártha Orsolya, profesor universitar UMFST Târgu Mureș, despre parteneriatul academic-privat pentru sprijinul dezvoltării și inovării.

Conferința constituie prilej pentru lansarea programului ”FEMEIA ÎN CONSTRUCȚII” inițiat și susținut de către Gogolak Margit, Proprietar și CEO Multinvest Group și Besenyei Sarolta, manager IncubCenter, vicepreședinte Asociația Smart City Romania.                       

Primarul orașului Târgu Mureș, Soós Zoltán va participa cu mesaj de salut și susținere.

 Cel mai valoros aport la gândirea de măsuri pragmatice îl au antreprenorii din toată țara în dialog deschis cu autoritățile publice, în ideea de a găsi soluții pentru susținerea capacității concurențiale a afacerilor românești pe plan regional, european și internațional, pentru o economie cu adevărat competitivă în mod durabil.

 Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR promovează creșterea importanței rolului femeii în dezvoltarea societății românești, sprijinirea, dezvoltarea, promovarea femeilor antreprenor și susținerea inițiativelor de business care vor genera produse și servicii inovatoare


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.