Premii în bani pentru cei mai buni elevi târgumureșeni Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 845 Vizualizări

Premii în bani pentru cei mai buni elevi târgumureșeni

Consilierii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat joi, 23 februarie, într-o ședință ordinară de lucru, lista unităților de învățământ de stat, ciclul liceal, unde vor fi acordate Premiile anuale „Gaudeamus”, șefilor de promoție. Acestea sunt în valoare de 2.000 de lei pentru fiecare elev, pentru fiecare linie de studiu în parte.

Totodată, elevii care obţin media 10 la Evaluarea Naţională şi la Examenul de Bacalaureat vor beneficia de Premiile anuale „Excelenţă în învăţământ”, în valoare de 2.000 de lei, iar șefii de promoție din unitățile de învățământ de stat cu ciclu gimnazial din Târgu Mureş, pentru fiecare linie de studiu în parte, vor fi recompensați cu Premiile anuale „Excelsior”, în valoare de 1.500 de lei.

”Răsplătim performanța elevilor târgumureșeni și în acest an! Mulțumesc colegilor din Consiliul Local Municipal Târgu Mureș care au votat și în acest an , în unanimitate, cuantumul pe care l-am propus alături de consilierii locali PNL și o parte dintre cei ai UDMR pentru Premiile anuale „Gaudeamus”, „Excelenţă în Învăţământ” și „Excelsior”, a transmis Alexandru Gyorgy, viceprimar al municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE