Mărțișoare caritabile la Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

Mărțișoare caritabile la Luduș

Ideea mărţişoarelor caritabile realizate de către elevi ai Liceului Tehnologic Nr. 1 din Luduș continuă și în acest an. Stabiliți în fața Primăriei Orașului Luduș, elevii vestesc sosirea primăverii cu mărțișoare confecționate cu migală dar și cu dragoste față de semeni, deoarece încasările realizate din vânzări vor fi utilizate pentru achiziționarea unui aparat de măsură și monitorizare a gradului de intoxicare cu monoxid de carbon.

Aparatul achiziționat va fi apoi donat către Spitalul Orășenesc ”Dr. Valer Russu” din oraș.

”Continuăm și anul acesta istoria mărțișoarelor caritabile prin proiectul «Mărțișoare pentru doamne», ducând din nou bucuria venirii primăverii într-un mod mai elegant către cei care au nevoie asistență medicală în situația în care s-au intoxicat cu monoxid de carbon sau alte gaze. Profesori, copii și părinți, fiecare cu hărnicia și dăruirea sufletrească, toți suntem din nou alături de prietenii noștri de la Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș în efortul lor de a aduce plus valoare medicinii ludușene. Suntem din nou bucuroși pentru că, împreună, mai punem o piatră la zidirea sufletească a copiilor și apoi a comunității care înțelege și participă activ la proiectele noastre”, a declarat prof. dr. Mirela Casiana Cozma, coordinator de proiect, citată de pagina web a Asociației pentru Urgențe Medicale Luduș, www.asociatiauml.ro.

Gestul elevilor este apreciat de către dr. Cristian Nicoară, președintele Asociației pentru Urgențe Medicale Luduș, care s-a declarat impresionat de implicarea elevilor în acest proiect caritabil.

”Ne simțim din nou onorați că am fost chemați la încă o mărturie a spiritului civic ludușean. Pentru noi, evenimentul din nou pleacă de la o inițiativă a unei doamne cu suflet mare și cu mâini dibace și care, într-un fel, ne-a tras după dânsa să fim din nou aproape.Astfel că, împreună cu sufletele extraordinare și cu mâinile harnice ale copiilor și tinerilor care au confecționat mărțișoare, ne aflăm în fața ludușenilor să promovăm atât spiritul civic cât și frumusețea și tinerețea. De această dată urmărim prin strângerea de fonduri să achiziționăm pentru Urgența din Luduș un aparat care poate măsura și monitoriza gradul de intoxicație cu monoxid de carbon sau cu alte gaze toxice. Trebuie să subliniez bucuria mare pe care o avem când vedem ce se întâmplă ani la rând după ce un gând a fost lansat într-o discuție, iar acum vedem cum binele se vrea a fi făcut mereu. Eu cred că acești copii și tineri ne transmit un mesaj foarte puternic și anume acela că există speranță de mai bine!”, a transmis dr. Cristian Nicoară.

(Redacția / Foto: asociatiauml.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE