Home / Administrație / Teren de fotbal nou la Pogăceaua

Teren de fotbal nou la Pogăceaua

Distribuie

Primăria comunei Pogăceaua și-a ținut promisiunea, aceea de a rezolva problema terenului de fotbal din comună, fapt pentru care echipa locală de fotbal, ASF Pogăceaua, care evoluează în Liga a IVa, va putea să-și desfășoare meciurile de acasă pe terenul propriu.

„Cu bucurie vă anunțăm faptul că așteptarea a luat sfârșit! După o lungă perioadă de timp, echipa noastră de fotbal, își va disputa meciurile pe terenul din Pogăceaua. Pe această cale, aducem mulțumiri Primăriei și Consiului Local Pogăceaua pentru munca și sprijinul acordat în îndeplinirea acestui obiectiv și deopotrivă echipei Top Gaz care si-a manifestat ajutorul pentru amenajare, astfel încât să obținem omologarea terenui! Nu ne rămâne decât să susținem echipa ASF Pogăceaua, să ne adunăm în număr cât mai mare la teren și să dovedim că suntem cei mai buni!”, au precizat reprezentanții ASF Pogăceaua.

Terenul de fotbal proaspăt omologat pentru Liga a IV-a, cu vestiare noi, va fi inaugurat sâmbătă, 25 martie, ora 15.00, cu prilejul partidei ASF Pogăceaua – AS Câmpie Râciu, meci din cadrul Cupei României. Primul meci în campionat pe noul teren va avea loc în data de 8 aprilie în compania celor de la AS Real Valea Largă. În clasament, după 14 etape disputate, ASF Pogăceaua ocupă locul 3 cu 33 de puncte, în urma celor de la AS Farel Roteni (35 puncte) și ACS Viitorul Jabenița (34 puncte).

Alin ZAHARIE


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: ”Gala Aniversară Zi de Zi 20 de ani” în peste 250 de imagini

Distribuie Cotidianul mureșean Zi de Zi și-a sărbătorit cele două decenii de activitate în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.