Home / Administratie / Un nou sens giratoriu în pregătire la Reghin

Un nou sens giratoriu în pregătire la Reghin

Distribuie

Conducerea Primăriei Municipiului Reghin, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Amenajare sens giratoriu intersecția străzii Gării cu strada Axente Sever, municipiul Reghin, județul Mureș”, propus a fi amplasat în municipiul Reghin, strada Axente Sever și strada Gării.

”Informaţiile privind proiectul propus pot fi obținute la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, din Târgu Mureș, strada Podeni, nr. 10 în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, și la sediul Primăriei Municipiului Reghin, strada Piața Petru Maior nr. 41, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 15.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul de la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți pânî vineri, între orele 9.00 – 12.00”, se menționează în comunicat.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )


De asemenea, verificati

Festivalul coral de muzică sacră Armonii serafice la Târgu Mureș

Distribuie În contextul Anului comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești (psalți) – 2023, sărbătorit în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.