Jurnal Sylevy Cleaning. Pentru un Târgu Mureș mai curat Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1301 Vizualizări

Jurnal Sylevy Cleaning. Pentru un Târgu Mureș mai curat

Recent, în data de 13 martie 2023, conducerea Primăriei Municipiului Târgu Mureș și cea a societății Sylevy Cleaning SRL Târgu Mureș au semnat un contract pentru delegarea serviciului de salubrizare pentru activitățile de măturat, spălat, stropire și întreținerea căilor publice, precum și pentru colectarea cadavrelor animale de pe domeniul public și predarea acestora către unitățile de ecarisaj sau către instalațiile de neutralizare.

Conform documentului publicat pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, ”la data încheierii contractului, prețul convenit pentru îndeplinirea acestuia, respectiv prețul serviciilor prestate plătibil operatorului-delegat de către autoritatea contractant-delegatar este de 18.824.498,73 de lei, fără TVA, la care se adaugă 3.576.654,75 de lei, valoare TVA, rezultând valoarea totală de 22.401.153,48 lei, cu TVA.”

În ceea ce privește durata contractului, aceasta este de 12 luni de la data semnării, ”până la atribuirea serviciului, prin procedură de licitație deschisă derulată de Municipiul Târgu Mureș sau până la implementarea gestiunii directe”, cu o perioadă de mobilizare de cinci zile.

Zilnic, reprezentanții Sylevy Cleaning SRL publică, pe pagina de Facebook a societății, numeroase informări (texte, fotografii și materiale video) despre activitatea desfășurată pe teren cu scopul menținerii curățeniei pe domeniul public al municipiului Târgu Mureș.

Luni, 27 martie

”Domnul Valics Szabolcs ne-a semnalat la ora 8.30: ”Bună dimineața… pe strada Ceahlău nr. 13 de patru zile vă așteaptă sacul plin. Dacă se poate face ceva. Mulțumesc”. La ora 8.50 sacul a fost ridicat și problema rezolvată!”

Duminică, 26 martie

”Orașul se dorește a fi murdărit – Așa își bat joc de oraș și de locuitori huliganii care se răzbună pentru că târgumureșenii NU au mai acceptat mizeria. Duminică, 26 martie 2023, – un alt coș de gunoi răsturnat intenționat. De la un capăt la altul al orașului – Suntem la datorie! Prezenți în toate zonele. Lucrăm pentru o comunitate curată și pozitivă!”

Sâmbătă, 25 martie

”Bună ziua Târgu Mureș! Îi salutăm pe toți locuitorii orașului, pe pietonii și participanții la trafic! Sâmbătă 25 martie 2023 – Rașchetăm, Spălăm, Măturăm, Aspirăm. Suntem la datorie! Prezenți în toate zonele orașului.”

Sâmbătă, 25 martie

”Huliganism! Gunoi împrăștiat intenționat! Așa înțeleg unii să răspundă la curățenia făcută de colegii noștri! Bătaie de joc la adresa cetățenilor. Azi dimineață colegii noștri au făcut curat în stația de autobus de la Spitalul Județean de Urgență. Acum câteva minute un cetățean revoltat ne-a semnalat acest act huliganic de murdărire a imaginii orașului. Chiar NU PUTEM FI INTIMIDAȚI! Suntem la datorie! Prezenți în toate zonele orașului. Lucrăm pentru o comunitate curată și pozitivă! Solicităm Primăriei și Poliției Locale măsuri ferme împotriva vinovaților.”

Vineri, 24 martie

”Schimbul de seară Târgu Mureș. Vineri 24 martie 2023 – Zeci de oameni lucrează în această seară pe strada Barajului. Cantitățile de noroi sunt impresionante! Rașchetăm TONE de noroi, praf, nisip, mizerie!”.

Vineri, 24 martie

”Schimbul de seară Târgu Mureș. Vineri 24 martie 2023 – Aceasta este definiția unei străzi curate în opinia noastră. Prezenți în toate zonele orașului.”

Vineri, 24 martie

”Bună ziua Târgu Mureș. Îi salutăm pe toți pietonii și participanții la trafic. Vineri, 24 martie 2023 – zona Băneasa! Așa arăta/ Așa am curățat! Suntem la datorie! Prezenți în toate zonele orașului. Lucrăm pentru o comunitate curată și pozitivă!”.

Vineri, 24 martie

”Bătaie de joc la adresa orașului și a cetățenilor. Așa înțeleg unii să contribuie la imaginea orașului. Huliganii continuă actele de murdărire a orașului. Mai repede sau mai târziu vor fi identificați și vor fi sancționați. Nu ne lăsăm intimidați! Suntem la datorie!”

(Advertorial)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE