Home / Administratie / Depășiri ale pragului admis de particule în suspensie la Târgu Mureș

Depășiri ale pragului admis de particule în suspensie la Târgu Mureș

Distribuie

În conformitate cu obligațiile legale, Primăria Municipiului Târgu Mureș informează locuitorii asupra faptului că în oraș a fost depășită valoarea limită a indicatorului PM10, ”Târgu Mureș încadrându-se astfel în regimul I de gestionare pentru particulele în suspensie PM10 (particule în suspensie, fluide ori în stare solidă, denumite ”aerosoli” cu un diametru aerodinamic mai mic decât 10 µm”, au anunțat joi, 30 martie, reprezentanții instituției, pe pagina web proprie, www.tirgumures.ro.

”Încadrarea în regimul de gestionare I a ariilor din zone și aglomerări urbane s-a realizat pe baza rezultatelor obținute în urma evaluării calității aerului la nivel național, utilizând măsurări în puncte fixe. Acestea au fost realizate cu ajutorul stațiilor de măsurare care fac parte din Rețeaua Națională de monitorizare a calității aerului, aflată în administrarea autorității publice centrale pentru protecția mediului”, se precizează în comunicat.

(Redacția / Foto: Arhivă)


De asemenea, verificati

Cină romantică pe Tărâmul Lavandei

Distribuie Festivalul Lavandei de pe Tărâmul Lavandei va începe anul acesta pe 17 iunie. Organizatorii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.