Magazin nou de cafea în Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4664 Vizualizări

Magazin nou de cafea în Târgu Mureș

Consiliul Local Târgu Mureș a aprobat joi, 30 martie, într-o ședință ordinară de lucru, cu majoritate de voturi, documentaţia de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) – studiu de amplasament pentru construire magazin de prezentare și desfacere, casă de locuit, reglementare accese auto și pietonale, amenajări exterioare”, pe un amplasament de 2.966 de metri pătrați aflat pe strada Voinicenilor fără număr, aflat în proprietatea SC Duo Expresso SRL.

Potrivit deciziei, PUD-ul trebuie să respecte reglementările cuprinse în proiectul nr. 698/2021 elaborat de SC Proiect SRL – arh. urb. Keresztes Geza, iar toate costurile aferente investiţiei ce vor fi realizate în baza prezentului PUD vor fi suportate exclusiv de către beneficiar.

”Pe terenul cu suprafaţa totală de 2.966 de metri pătrați, documentația de urbanism PUD propune amplasarea a două construcții, astfel: amplasamentul denumit în proiect incinta ”A” situat în UTR ”L2az” va fi mobilat cu clădirea magazinului de prezentare și desfacere cafea cu regimum de înălțime P, iar amplasamentul denumit incinta ”B” situat în UTR ”L2cz” va fi mobilat cu o casă de locuit cu regim de înălțime P+1”, se menționează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE