Seminar de perfecționare vocațională la FED Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 147 Vizualizări

Seminar de perfecționare vocațională la FED

Facultatea de Economie și Drept ( FED)  din cadrul UMFST G.E. Palade din Târgu Mureș a găzduit miercuri, 10 mai 2023, Seminarul – Laborator Academic, organizat de Institutul de Studii Financiare (ISF), în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

 „Felicităm studenții pentru interesul manifestat și adresăm sincere mulțumiri lectorilor participanți: Cătălin Câmpeanu, director adjunct ISF; conf. dr. Laura Elly Naghi, Coordonator Departament de Educație Financiară; Dan Chitic, lector ASF Educație Financiară; Kristof Kondrat, BT Asset Management. Împreună, astăzi, am mai făcut un pas important pentru promovarea conceptelor de educație financiară în comunitatea noastră studențească”, au transmis organizatorii pe pagina de facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie.

Lectorii au captat atenția studenților prin două subiecte de actualitate pentru industria serviciilor financiare: selecția produselor de asigurare și plasamentele în fonduri de investiții.

„Înțelegerea și aplicarea conceptelor specifice piețelor financiare reprezintă o condiție de bază în cariera oricărui student de studii economice și un obiectiv principal al ISF. Ne bucură prezența studenților UMFST la evenimentul organizat azi cu sprijinul colegilor de la Autoritatea de Supraveghere Financiară și BT. Mulțumim întregii echipe de profesori ai Facultății de Economie și Drept pentru suport”, a declarat Cătălin Câmpeanu, director adjunct al ISF, potrivit aceleiași surse.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE