Rețea de apă și canalizare extinsă în Bordoșiu (Fântânele) Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 204 Vizualizări

Rețea de apă și canalizare extinsă în Bordoșiu (Fântânele)

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis recent, cu prilejul unei ședințe de lucru, că proiectul ”Extinderea rețelei de apă potabilă și canalizare menajeră în comuna Fântânele, județul Mureș”, propus a fi amplasat în comuna Fântânele, satele Fântânele – Bordoșiu, intravilan și extravilan, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 4 mai 2023, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția de extindere a rețelei de distribuție a apei în localitatea Bordoșiu aparține Primăriei Comunei Fântânele, isntituție condusă de către primarul József Varga (foto) și se va face prin branșarea la reţeaua de distribuţie din localitatea Fântânele.

”Reţeaua de distribuţie apă potabilă va fi executată din tuburi de PEHD Dn 63-160 milimetri şi va avea o lungime totală de 3.471 de metri. La reţeaua proiectată se vor executa 180 de branşamente din conducte de PEHD Dn 32 milimetri care vor fi prevăzute cu contor de apă”, informează aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE