”Maifest”, sărbătoare organizată de Școala Gimnazială ”Friedrich Schiller” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 298 Vizualizări

”Maifest”, sărbătoare organizată de Școala Gimnazială ”Friedrich Schiller”

Luna lui Florar, cea mai frumoasă din an, îşi revarsă frumuseţea şi miresmele, îmbrăţişând lumea şi aducând suflet lângă suflet. Prietenia ne înnobilează şi ne face mai buni, ea înlătură graniţele culturale şi lingvistice, înlesnind comunicarea. În numele acesteia a luat naştere parteneriatul între şcoala noastră şi şcolile din Vilseck şi Freihung, Germania.

Pentru copii, părinţi şi colegi, în acest an Şcoala Gimnazială „Friedrich Schiller” împreună cu şcolile partenere vor organiza serbarea câmpenească „Maifest”, care se va desfășura în locația de pe strada Budiului Nr. 52 în data de 21 mai 2023 (duminică) începând cu ora 10.00.

Această manifestare va reuni o diversitate de activităţi cultural-artistice, antrenul fiind susţinut de momente de muzică şi dans prezentate de elevii şcolii noastre. Copiii se vor relaxa şi amuza parcurgând Strada jocurilor, care va cuprinde probe interesante şi antrenante pentru toate vârstele. Apoi se vor putea răcori cu un pahar de suc sau se vor îndulci cu o prăjitură, în timp ce adulţii vor degusta renumiţii cârnăciori bavarezi alături de grătarele autohtone.

Copiii talentaţi vor organiza ateliere de pictură şi expoziţii de obiecte decorative, care vor bucura ochii şi sufletul micilor cumpărători. Să nu uităm de pictorii de fizionomii care vor da culoare şi originalitate chipurilor re-create de ei. Tombola va fi una dintre atracţiile momentului, care va întregi atmosfera de sărbătoare şi bună dispoziţie prin numeroasele şi valoroasele premii oferite ca răsplată jucătorilor.

La această sărbătoare a şcolii noastre îi invităm şi îi aşteptăm cu drag pe toţi cei care ne cunosc sau vor să ne cunoască, vor să lege prietenii sau să petreacă momente frumoase alături de noi.

Director, prof. Dana Maria BENDRIȘ                               

Profesor Adriana UJICĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE