Maratonul resuscitării la Târgu-Mureş Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 179 Vizualizări

Maratonul resuscitării la Târgu-Mureş

Cu ocazia Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență, în data de 27 mai, între orele 10.00 şi 20.00 va avea loc Maratonul Resuscitării la Târgu-Mureş. Acesta va fi organizat în două locaţii, respectiv Shopping City Târgu-Mureş şi Platoul Corneşti.

„Maratonul Resuscitării este o inițiativă a SMURD Cluj preluată la nivel național de Fundația pentru SMURD împreună cu Departamentul pentru Situații de Urgență, prin care ne dorim educarea populației cu privire la importanța vitală a acordării primului ajutor în situații de urgență. În cadrul evenimentului se vor desfășura ateliere practice unde medici, asistenți, paramedici și voluntari UPU-SMURD vă vor învață cum să reacționați în cazul în care unei persoane din jurul vostru i se oprește brusc inima sau se îneacă cu diferiți corpi străini. Atelierele vor cuprinde manevre de resuscitare cardio pulmonară, de eliberare a căilor respiratorii precum și poziția laterală de siguranță, atât pentru adult cât și pentru copil. Atelierele vor dura 30 de minute și se vor derula pe tot parcursul zilei”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Totodată, părinții vor avea ocazia să primească informații esențiale referitor la urgențele pediatrice de către medicii pediatri din cadrul UPU SMURD Târgu-Mureș, în sesiuni special create pentru ei.

Redacţia

FOTO: Facebook: Fundaţia pentru S.M.U.R.D.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE