Emil Constantinescu lansează la Târgu-Mureș colecția „Istoria recentă și anticiparea viitorului” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 297 Vizualizări

Emil Constantinescu lansează la Târgu-Mureș colecția „Istoria recentă și anticiparea viitorului”

Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului, condus de președintele Emil Constantinescu, invită mureșenii să participe sâmbătă 27 mai, ora 17.00, în Foaierul Teatrului Național Târgu-Mureș, la lansarea primelor două volume din colecția „Istoria recentă și anticiparea viitorului”: „Parteneriatul Strategic România – SUA. Garanție de securitate pentru mileniul 3” și „Lumea post-pandemie între război și pace” – Volumul I (Dezbateri) și Volumul II (Eseuri).

Alături de președintele Emil Constantinescu, vor vorbi despre evenimentele la care se referă cele două apariții editoriale dl Markó Béla, unul dintre artizanii Parteneriatului strategic cu Statele Unite, și rectorul Universității de Medicină și Farmacie, senatorul Leonard Azamfirei.

Lansarea de carte, urmată de o sesiune de autografe, se înscrie în cadrul conferinței TEDxCornișa și se va bucura de participarea criticului și profesorului universitar Alexandru Cistelecan, a oficialităților orașului Târgu-Mureș și ale județului Mureș. 

Intrarea este liberă în foaierul Teatrului Național la momentul lansării colecției, în limita locurilor disponibile, potrivit unui anunț făcut de Institutul de Studii Avansate pentru Cultura şi Civilizaţia Levantului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE