Home / Slider / FOTO: Sylevy Cleaning, eforturi pentru un Târgu Mureș mai curat

FOTO: Sylevy Cleaning, eforturi pentru un Târgu Mureș mai curat

Distribuie

Conducerea Primăriei Municipiului Târgu Mureș și cea a societății Sylevy Cleaning SRL Târgu Mureș au semnat un contract, în data de 13 martie 2023, pentru delegarea serviciului de salubrizare pentru activitățile de măturat, spălat, stropire și întreținerea căilor publice, precum și pentru colectarea cadavrelor animale de pe domeniul public și predarea acestora către unitățile de ecarisaj sau către instalațiile de neutralizare.

Conform documentului publicat pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, ”la data încheierii contractului, prețul convenit pentru îndeplinirea acestuia, respectiv prețul serviciilor prestate plătibil operatorului-delegat de către autoritatea contractant-delegatar este de 18.824.498,73 de lei, fără TVA, la care se adaugă 3.576.654,75 de lei, valoare TVA, rezultând valoarea totală de 22.401.153,48 lei, cu TVA.”

În ceea ce privește durata contractului, aceasta este de 12 luni de la data semnării, ”până la atribuirea serviciului, prin procedură de licitație deschisă derulată de Municipiul Târgu Mureș sau până la implementarea gestiunii directe”, cu o perioadă de mobilizare de cinci zile.

Zilnic, reprezentanții Sylevy Cleaning SRL publică, pe pagina de Facebook a societății, numeroase informări (texte, fotografii și materiale video) despre activitatea desfășurată pe teren cu scopul menținerii curățeniei pe domeniul public al municipiului Târgu Mureș.

”De la un capăt la altul al orașului – Suntem la datorie! Prezenți în toate zonele. Lucrăm pentru o comunitate curată și pozitivă!”, au transmis reprezentanții Sylevy Cleaning SRL Târgu Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Furt dintr-un magazin din Târgu Mureș. Suspectul, prins de jandarmi în câteva minute

Distribuie Un bărbat a fost prins de jandarmii mureșeni la scurt timp după ce a …

1 comentariu

  1. Este adevarat faptul ca Sylevy este pe strazi si strange zilnic tone de gunoaie dupa nemernicii care nu le respecta munca lor si imprastie intentionat gunoiul peste tot.Este adevarat si faptul ca Sylevy matura si spala zilnic strazile.Totusi orasul doar partial este curat intrucat praful depus pe trotuare din cauza masinilor parcate pe trotuare nu se poate inlatura.Nemernicii care parcheaza pe trotuare nu sunt amendate.Locatarii si societatile comerciale care nu intretin curat trotuarele din fata lor nu sunt amendate.Nemernicii care cutreiera orasul zilnic scotocind si imprastiind gunoiul nu sunt amendati doar daca vreun cetatean semnalizeaza acest lucru.Aerul devine irespirabil pe zi ce trece deoarece tot mai multi cetateni ard gunoiul sau lemne de foc pentru a gati.Nimeni nu este amendat desi exista lege.Vandalii care sparg sticla panourilor,rup copaci sau crengi,rastoarnna indicatorii de circulatie,fura pietrele din pavaje etc.nu sunt identificati.Oare toate aceste nemernicii se intampla din cauza ca lucratorii institutiilor de stat abilitate sa stopeze aceste nemernicii sunt prost platiti sau sunt instigati intentionat sa nu faca treaba ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.