Deșeuri de la școala din Boiu vândute prin licitație Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 135 Vizualizări

Deșeuri de la școala din Boiu vândute prin licitație

Aleșii locali ai comunei Albești au aprobat, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru care a avut loc în data de 15 iunie, cu unanimitate de voturi, 15, vânzarea prin licitaţie publică deschisă cu strigare a deșeurilor rezultate în urma reabilitării și modernizării Școlii Gimnaziale cu clasele I-VIII din satul aparținător Boiu, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului României nr. 841/1995 privind procedurile de transmitere fără plată şi de valorificare a bunurilor aparţinând instituţiilor publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Procedura de vânzare prin licitaţie publică deschisă cu strigare a deșeurilor rezultate va fi organizată de către Primăria Comunei Albești, în calitate de titular al dreptului de proprietate asupra acestora, cu respectarea prevederilor Anexei Nr. 1 și Anexei Nr. 2 la Hotărârea Guvernului României nr. 841/1995, iar Comisia de organizare și desfășurare a licitației se va constitui prin Dispoziție a primarului, care va întocmi raportul de evaluare a bunurilor prin care va stabili prețul inițial de vânzare și, după caz, prețurile diminuate.

”Se va demara procedura de transmitere fără plată a unor mijloace fixe prin disponibilizare către alte instituții publice, dând instituțiilor posibilitatea transmiterii fără plată a acestora. După parcurgerea acestei proceduri se va trece la etapa prevăzută în Anexa 2 din Hotărârea Guvernului 841/1995, și anume licitația deschisă cu strigare în vederea vânzării deșeurilor, materialelor de construcții și altele asemenea rezultate din reabilitarea șiu modernizarea școlii din satul Boiu”, a precizat Nicolae Șovrea (foto), primarul comunei Albești.

În ceea ce privește sumele rezultate din valorificarea bunurilor, după deducerea cheltuielilor aferente acestea vor fi incluse la categoria venituri la bugetul local al comunei Albești.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE