Noul operator de salubritate ar trebui să înceapă activitatea săptămâna viitoare Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1524 Vizualizări

Noul operator de salubritate ar trebui să înceapă activitatea săptămâna viitoare

ADI Ecolect Mureş a semnat săptămâna trecută, pe 27 iunie, noul contract de colectare şi transport al deşeurilor din municipiul Târgu-Mureş şi din localităţile aferente Zonei 2.

Potrivit unui comunicat transmis presei ASOCIEREA POLARIS M. HOLDING S.R.L. (Lider de asociere) – URBAN GRUP ENVIROMENT S.R.L. (Asociat) are la dispoziție 5 zile lucrătoare pentru îndeplinirea obligațiilor aferente perioadei de mobilizare.

        „Firma a comunicat, că depune toate eforturile să îndeplinească condițiile necesare emiterii ordinului de începere înainte de data de 05 iulie, și să înceapă cât mai repede activitatea  Pe această cale, rugăm cetățenii contribuabili, atât ai Târgu Mureșului, cât și ai celorlalte UAT-uri, să dea dovadă de înțelegere și bunăvoință în ceea ce privește aruncarea deșeurilor. Pentru a se evita în această perioadă acumularea excesivă a deșeurilor reziduale la punctele de colectare, cantitatea acestora să fie redusă acolo unde este posibil”, se arată în informarea transmisă de ADI Ecolect Mureş.

De asemenea, potrivit sursei citate, deșeurile  de carton, hârtia, plasticul, metalul și toate celelalte tipuri de deșeuri care nu se descompun, în limita posibilităților se recomandă să fie stocate în această perioadă intermediară în curte, pe terase, în garaje, pivnițe, magazii, astfel încât în cadrul noului contract operatorul de salubritate să poată transporta la stația de sortare.

        „Suntem conștienți atât de gravitatea situației actuale, cât și de diminuarea răbdării populației, de aceea asociația depune toate diligențele pentru a se intra în normalitate în timpul cel mai scurt posibil, cu realizarea unui serviciu la standardele de calitate impuse, cu un program bine stabilit și apropiat cetățenilor”, se mai arată în document. (A.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE