Afaceri dincolo de orizont. Conexiuni în Transilvania Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 739 Vizualizări

Afaceri dincolo de orizont. Conexiuni în Transilvania

Știm, titlul este o parabolă. Dar una cu care noi ne identificăm. Iar povestea noastră de azi este una diferită. Cu un aer de diversitate în primul rând, dar și relaxare și oameni de calitate.

Toate acestea le-am simțit la evenimentul dedicat companiilor de succes din antreprenoriatul transilvănean. Într-o zi minunată de iunie, eveniment la care noi, DP World, am fost parteneri.

O seară plăcută, cu băuturi reci, într-o atmosferă care ne-a făcut să ne simțim relaxați.

Și dacă tot am traversat jumătate din minunata noastră țară, călătorind de la Constanța la Târgu-Mureș, am avut parte la eveniment de dialoguri interesante, prezentări dinamice și discursuri inspirate (de cele mai multe ori).

Ne-am amintit că este important să ne cunoaștem față în față, să socializăm, să schimbăm opinii, să discutăm oportunități de afaceri. Cu oameni de succes, cei  care au demonstrat că munca asiduă este răsplătită cu performanțe. Și cu premii – din partea revistei care ne-a fost gazdă primitoare. Transilvania Business – revista care reprezintă un partener de cursă lungă pentru noi.

Cu focus pe oameni, voie bună, dar și pe business și interacțiuni, evenimentul a avut de toate. Ne-am bucurat să ne cunoaștem viitorii parteneri din regiune, să vedem ce putem face împreună, atunci când proiectul nostru regional, terminalul intermodal de la Aiud, va prinde forma finală. Ajutăm business-urile din Transilvania cu operațiunile logistice de care au nevoie pentru a-și transporta marfa – fie că sunt producători, exportatori sau importatori. Vom oferi transferul regulat cu trenul între portul Constanța și terminalul multimodal Aiud care reprezintă un pas important în creșterea fluxului comercial între această regiune și restul lumii. În etapa următoare, trenurile de transfer vor conecta terminalul cu nodurile importante de transport europene. Totul fiind derulat rapid și durabil.

La gală, au fost prezenți o multitudine de oameni de afaceri din sectoare diferite precum cel ali­mentar, fur­ni­zarea de soluţii energetice, companii de producție, companii de brokeraj financiar. Organizatorii proiectului au decis să acorde și premii speciale pentru povești de succes inedite ale unor tineri talentați din diverse sectoare culturale. Am ascultat cu interes poveștile lor, care creionează atât de frumos viitorul prin realizările și talentul lor.

Alexandru Crăciun – Corporate Affair Director DP World: Suntem interesați de companiile din diverse sectoare care au nevoi specifice în domeniul nostru de activitate. Suntem și ne considerăm un facilitator al comerțului – încercăm să fim acolo unde este nevoie, să ajutăm companiile să crească, urmărind în același timp tendințele din economie pentru a ne adapta la ele.

Antreprenorii trebuie să se gândească ce vor să facă cu companiile pe care le dețin, unde vor să le ducă, care este ținta lor pe viitor. Iar noi îi putem ajuta. Avem soluții de digitalizare, soluții de eficientizare. Credem că împreună putem să contribuim la crearea unui mediu de afaceri care să favorizeze companiile serioase, agile și deschise. Suntem prudenți în aceeași măsură, ne uităm și analizăm foarte atent business-planurile companiilor și proiecțiile lor de viitor. Credem că acum este un moment bun pentru consolidarea și pentru creșterea afacerilor – noilor, precum și vechilor campioni în business.

Răzvan Filimon – Sales Director Transilvania: Încrederea este esențială în relația dintre noi și antreprenori, iar când compania noastră ia decizia să ajute antreprenorii cu nevoile lor specifice suntem alături de ei, subscriem la business-planul lor. Căutăm afacerile care au șanse de dezvoltare prin oferirea soluțiilor noastre logistice de tip end to end, iar acești antreprenori obțin costuri competitive în condițiile actuale de piață, servicii de top și un partener dedicat și responsabil. DP World, ca echipă, este pregătită pentru noua etapă de dezvoltare din Transilvania, iar această dezvoltare poate doar să ajute companiile noastre partenere să crească. Suntem mereu deschiși dialogului și oferirii de soluții personalizate pe nevoilor companiilor. 

Una din motivațiile alegerii de a fi partener la acest eveniment a fost dorința noastră de a găsi un punct comun pentru dezvoltarea business-ului cu antreprenorii și managerii prezenți. Credem în valoarea serviciilor noastre, demonstrată în cei 19 ani pe piața din România și rezultatele obținute. Bunuri de diverse feluri există și vor exista pe piață și vrem să găsim cea mai bună cale pentru a le transporta, depozita, mânui și preda beneficiarilor. Avem deja o infrastructură și un cadru care să permită antreprenorilor dezvoltarea afacerilor lor, pentru a-și îmbunătăți și mai departe performanțele economice.

Antreprenorii de succes din România, nu numai din Transilvania – merită multă admirație și recunoștință, pe lângă aprecierea performanței lor. Este încă un motiv pentru care DP World se asociază cu companii care au o viziune pe termen lung. De altfel, DP World a fost partener la toate galele Transilvania Business de anul acesta unde au fost aduși în prim-plan antreprenorii ale căror companii au crescut și performat.

Nimeni nu poate gândi dezvoltarea afacerii lor, fără a analiza influențele care vin din exterior, din afara țării, lucruri care țin de conectivitate globală. Pentru noi este important să ne focusăm pe lucrurile care pot asigura succesul partenerilor noștri și să le dezvoltăm pe mai departe. Ne-am dezvoltat un portofoliu extins de servicii și infrastructură, încercăm continuu să venim cu tehnologii noi pe piață, să investim în digitalizare și eficientizare. Păstrăm trendul local și vom continua să creștem, pe fondul investițiilor noastre de peste 100 milioane de euro realizate în ultimii ani.

În dezvoltarea afacerii credem că este importantă colaborarea și investiția în propria echipă. Numai așa se produce creșterea. Ne uităm cu optimism mai departe. Dincolo de orizont. Conectând lumi. Din Transilvania. 

Foto deschidere: Mircea Oltean, director general IRUM SA, și Alex Crăciun, Corporate Affair Director DP World

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE