Trafic restricţionat în Sângeorgiu de Mureş Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 580 Vizualizări

Trafic restricţionat în Sângeorgiu de Mureş

Cu ocazia Festivalului și Taberei de vară VIBE care va avea loc în perioada 05-09.07.2023, în zona malului râului Mureș precum și în apropierea Patinoarului acoperit din Sângeorgiu de Mureş, traficul este restricţionat în zonă începând de astăzi şi până pe 10 iulie.

„La solicitarea organizatorilor, pentru evitarea oricăror evenimente rutiere negative și cu avizul Poliției Rutiere Tg. Mureș, în perioada 05.07.2023 începând cu ora 09 – 10.07.2023 ora 12 va fi restricționat traficul autovehiculelor și pietonilor pe strada Petőfi Sándor, pe sectorul de drum situat între Patinoarul artificial și primele case de pe strada Petőfi Sándor din direcția Sörpatika”, a precizat primarul comunei, Sófalvi Szabolcs.

Locuitorii din zonă au posibilitatea ieșirii pe DN 15 (strada Petki Dávid) prin strada Bányai și Nordului. Zilele trecute Primăria a nivelat străzile Sudului, Petőfi și Plutelor pentru ca neplăcerile create să nu se accentueze. Pe durata acestor zile au fost sistate și lucrările de introducere a rețelei de canalizare în vederea evitării unor ambuteiaje. (A.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE