VIDEO: Culturi de cannabis descoperite de poliţişti Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 495 Vizualizări

VIDEO: Culturi de cannabis descoperite de poliţişti

În cursul zilei de miercuri polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au efectuat trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

„Din cercetări a reieșit că, în cursul anului curent, doi bărbați, din Târgu Mureș, ar fi inițiat culturi indoor de cannabis, ulterior achiziționării unor echipamente specifice creșterii și întreținerii plantelor de acest fel. Ca urmare a perchezițiilor desfășurate, au fost descoperite și ridicate, pentru continuarea cercetărilor, două culturi indoor, cu 27 de plante de cannabis, aflate în diferite stadii de dezvoltare, precum și lămpi, ventilatoare și un cort de creștere a plantelor de cannabis”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Mureş.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi bărbați, de 30, respectiv 36 de ani. (A.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE