Euro Narcis a lansat o soluție de cântărire intuitivă de tip self-service cu tehnologie avansată. Compania mureșeană este unul dintre dintre principalii distribuitori de elemente de fixare pentru construcții. Rezidenţial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 454 Vizualizări

Euro Narcis a lansat o soluție de cântărire intuitivă de tip self-service cu tehnologie avansată. Compania mureșeană este unul dintre dintre principalii distribuitori de elemente de fixare pentru construcții.

Euro Narcis a lansat o soluție de cântărire intuitivă de tip self-service cu tehnologie avansată
Din 2002 pe piața românească, Euro Narcis este unul dintre principalii distribuitori de elemente de fixare pentru construcții. Cu peste 3.500 de articole în portofoliul de produse, Euro Narcis deservește mai mult de 750 de clienți la nivel național. Printre puținii distribuitori pe piață a producătorilor cu renume precum SPAX, TOX, INDEX și COMUNELLO, Euro Narcis se poziționează în categoria serviciilor și bunurilor premium.
În primul trimestru al anului 2023, observând oportunitatea și nevoia clienților, echipa Euro Narcis lansează pe piață un sistem inovativ de cântărire pentru standurile cu șuruburi, dibluri, șaibe, piulițe și ancore. Soluția de cântărire intuitivă de tip self-service cu tehnologie avansată eficientizează activitatea revânzătorilor și a clienților pe care îi deservește prin numărare și raportare automată a produselor de pe stand. Prezent în magazinele clienților de peste 20 de ani, Euro Narcis își păstrează orientarea către client într-o piață competitivă și continuă să investească în oameni și în servicii de calitate.
Zincarea în propria stație și controlul calității în laboratorul intern asigură rezistența în timp a produselor și calitatea superioară a acestora. Experiența în deservirea revânzătorilor este vizibilă nu doar prin calitatea produselor, ci și prin sistemul automatizat de preluare și pregătire a comenzilor care asigură o livrare în 24-48 de ore din momentul plasării comenzii.
În scopul susținerii activității comerciale și a optimizării vânzărilor, Euro Narcis oferă clienților săi servicii de afișaj la punctul de vânzare prin stand-uri configurate specific pentru tipul și categoria de produse și mercantizarea rafturilor de către reprezentanții Euro Narcis. “Serviciile noastre sunt bazate și acomodate pe diversitatea nevoilor clienților. Găsim mereu o soluție viabilă pentru orice situație și ne ghidăm clienții noștri pentru a alege cea mai bună variantă ce le îndeplinește obiectivele”, subliniază managerul general Narcis Pop

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE