Casa de Vis. Uși, parchet, gresie și faianță pentru o locuință perfectă! Rezidenţial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 364 Vizualizări

Casa de Vis. Uși, parchet, gresie și faianță pentru o locuință perfectă!

Casa de Vis. Uși, parchet, gresie și faianță pentru o locuință perfectă!
Cu aproape 20 de ani de experiență în piață de profil, echipa magazinului Casa de Vis oferă soluții optime tuturor celor care au nevoie de uși de calitate, un parchet trainic, gresie și faianță într-o multitudine de modele. În showroom-ul magazinului, din Târgu Mureș, str. Gh. Doja nr. 272, găsiți numeroase opțiuni pentru amenajarea casei pe care o visați.
Porta Doors este o gamă de produse care poate oferi soluții optime de amenajare a unei case sau a unui apartament, atât la nivel obișnuit de dotare, cât și în variante premium. O ușă de calitate presupune mai mult confort, un design plăcut și fiabilitate, ceea ce pe termen lung înseamnă costuri mai mici. Majoritatea modelelor vândute la Casa de Vis sunt fabricate din lemn stratificat, materiale cu durabilitate și stabilitate. Calitatea lemnului folosit la fabricarea ușilor, calitatea feroneriei, a vopselei, completate de un design elegant, recomandă ușile Porta Doors pentru o utilizare de lungă durată și amenajări interioare aspectuoase. Aici ar fi de menționat că ușile Porta Doors echipează numeroase hoteluri, magazine, clădiri de birouri și locuințe private din mai multe țări ale lumii.
Oferta de uși Porta Doors, din portofoliul magazinului Casa de Vis, este foarte variată, cu un total de peste 16.000 de configurații (modele, culori, compoziție), iar dimensiunile ușilor sunt fie standard, fie atipice, în funcție de necesitățile clientului. Ar mai fi de amintit că închiderile silențioase completează pachetul unui produs premium, menit să ofere satisfacții celor care au nevoie de produse de calitate în locuință. Montajul cu o echipă autorizată Porta Doors asigură o perioadă de garanție de 5 ani pentru ușile comercializate de Casa de Vis.
Parchet pentru toate gusturile
Magazinul Casa de Vis are în ofertă și o gamă amplă de parchet. Eger Pro, Kronotex și My Floor sunt mărci care fac parte dintr-o clasă superioară de produse, comercializate în ma gazinul Casa de Vis. În total, oferta magazi nului cuprinde peste 200 de modele și culori, dintr-un parchet de calitate. Ar fi de menționat și parchetul Classen, oferit într-o multitudine de modele și cu diverse utilități. Atât pentru gama de uși, cât și pentru cea de parchet, Casa de Vis are prețuri competitive și oferă posibilitatea negocierii prețurilor, în funcție de volum.
De asemenea, la Casa de Vis puteți alege gresie și faianță ca soluții optime pentru amenajarea băilor și bucătăriilor. Detalii puteti găsi și pe https://casadevismures.ro/

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE