FOTO: Cultură și sport, la sărbătoarea cartierului Gheja Ludus
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 237 Vizualizări

FOTO: Cultură și sport, la sărbătoarea cartierului Gheja

A devenit o tradiţie şi pentru cartierul oraşului Luduş, Gheja, ca în fiecare an, să-şi invite oaspeţii la o sărbătoare de excepţie intitulată ”Gheja în Sărbătoare” care a avut loc sâmbătă, 19 august, și duminică, 20 august.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Primăriei Orașului Luduș, prima zi a sărbătorii a debutat la ora 16.00, la Căminul Cultural din cartier, unde au avut loc vernisajele a două expoziții: una de pictură – autoare Adriana Barta, Carmen Marinela Marian, Iulia Clara Bogătean, Diana Roxana Giurgea și una de fotografie – autor Levy Bagy.

”În aceeași zi, în Piațeta din fața Bisericii a avut loc spectacolul folcloric cu participarea soliștilor si a ansamblurilor folclorice: Ovidiu Furnea și Ina Todoran, Oana Bozga-Pintea, Ilie Medrea, Ionela Moruțan, Adina Popa, Adina Roșca și Cătălin Doinaș, Gabriela Matei, Roxana Varodi, Raluca Focșan Bogătean, Gențiana Ganea, dar și mica dansatoare Aiana, Ansamblul Tradiții Uiorene al Casei de Cultură Ocna Mureș și Ansamblul Folcloric ”Ardealul” din Luduș. La final, seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii”, a informat sursa citată.

Duminică, 20 august, pe terenul de fotbal din cartierul Gheja au avut loc concursuri și expoziții: fotbal pentru juniori, dar și meciul de legendă al anului la seniori, o expoziție de motociclete, demonstrații de enduro și un concurs de tenis de masă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE