Garduri deteriorate după furtună la Zoo Târgu Mureș. Două animale, evadate Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3061 Vizualizări

Garduri deteriorate după furtună la Zoo Târgu Mureș. Două animale, evadate

Conducerea Grădinii Zoologice din Târgu Mureș a anunțat, joi dimineața, 31 august, că din cauza furtunii puternice din seara trecută, unele garduri din incinta grădinii s-au deteriorat. Din acest motiv, Grădina Zoologică va fi închisă temporar.

„Din păcate două exemplare de bizon european au reușit să evadeze din zona lor delimitată. Echipele grădinii zoologice lucrează în mod constant pentru a captura și readuce animalele în siguranță”, se precizează pe pagina de Facebook a grădinii zoologice.

Potrivit informațiilor furnizate de conducerea grădinii zoologice, scopul închiderii temporare este de a permite specialiștilor să gestioneze situația corespunzător și să readucă animalele în habitatul lor adecvat.

„Vă rugăm să aveți răbdare și înțelegere și să urmăriți platformele noastre oficiale de social media și site-ul nostru pentru cele mai recente informații cu privire la evoluția situației și redeschiderea grădinii zoologice. Sperăm că în curând veți putea vizita din nou grădina zoologică și veți putea admira lumea fascinantă a faunei”, se mai precizează în anunț.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE