Profită de super cadourile de la Atlas Solar dacă ne alegi ca și instalator autorizat în programul Casa Verde. Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 777 Vizualizări

Profită de super cadourile de la Atlas Solar dacă ne alegi ca și instalator autorizat în programul Casa Verde.

Primește un super cadou la alegere de la Atlas Solar chiar pentru contribuția minimă de 2000 RON! Alege-ne ca partener în programul Casa Verde 2023 iar la instalarea noului tău sistem fotovoltaic, ai posibilitatea de a selecta un premiu care să-ți facă viața mai frumoasă: un aer condiționat pentru zilele călduroase, un espressor cafea pentru fiecare început în forță de zi sau un aspirator robot care să scurteze din timpul petrecut la curățenia casei.
Vrem să felicităm pe toți cei care au reușit să se înscrie în programul Casa Verde 2023 și vă facem cunoscut că Atlas Solar (S.C. ATLAS SPORT S.R.L.)  oferă soluții pentru sisteme fotovoltaice cu materiale de top și este instalator autorizat A.F.M. și A.N.R.E. Potrivit datelor furnizate de Agenția Națională a Fondului de Mediu cele mai multe dosare depuse pentru centrul țării au fost în județul Mureș, respectiv 2.899. Pentru cei care nu au reușit să se înscrie în program în acest an, recomandăm să consultați site-ul Agenției Fondului de Mediu pentru a fi la curent cu noutățile.
Pentru a începe călătoria către un viitor mai verde, contactați-ne la telefon 0773 890 639, email: contact@atlassolar.ro sau vizitați www.atlassolar.ro . Oferim suport gratuit pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie.

Atlas Solar este un membru important al grupului de firme Atlas, cunoscut pentru seriozitate și amploare proiectelor în comunitate. Vă oferim un pachet complet: de la evaluare și planificare, la instalare și mentenanță. Echipa noastră de experți este aici pentru a vă face tranziția către energia solară cât mai ușoară posibil. Programul „Casa Verde” este o inițiativă a Guvernului României care încurajează adoptarea surselor de energie regenerabilă în locuințele și întreprinderile din țară. Prin acest program, se oferă o subvenție în valoare de 20,000 Lei pentru instalarea de panouri solare.

Atlas Solar este un partener de încredere în cadrul Programului „Casa Verde”. Compania furnizează echipamente solare de înaltă calitate și oferă expertiză și servicii complete pentru implementarea acestor soluții în locuințe, companii și instituții publice. Printre serviciile cheie ale Atlas Solar la program se numără:

  1.       Consultanță specializată: Echipa de experți de la Atlas Solar oferă consultanță personalizată clienților interesați de sisteme solare, ajutându-i să aleagă cea mai potrivită soluție în funcție de nevoile și bugetul lor.
  2.       Instalare de înaltă calitate: Atlas Solar se angajează să ofere servicii de instalare profesionale, asigurându-se că sistemele solare sunt montate corect și în conformitate cu standardele de siguranță.
  3.       Service și mentenanță: Atlas Solar oferă servicii de mentenanță și asistență tehnică pe termen lung, asigurându-se că sistemele solare funcționează optim pe toată durata lor de viață.
    Alegând să investească în soluții solare oferite de Atlas Solar, clienții obțin numeroase beneficii:
    ·         Economii semnificative la facturile de energie: Sistemele solare permit reducerea semnificativă a costurilor de energie, contribuind la economii pe termen lung.
    ·         Impact redus asupra mediului: Trecerea la energie solară contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la protejarea mediului înconjurător.
    ·         Independență energetică: Proprietarii de locuințe și întreprinderi devin mai independenți energetic și mai puțin dependenți de rețelele de distribuție a energiei.
    ·         Creșterea valorii proprietății: Adăugarea unui sistem solar poate crește valoarea locuinței și poate face afacerea dvs. mai atractivă pentru potențialii cumpărători.
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE