Succes istoric pentru handbaliștii de la CSM Sighișoara Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 178 Vizualizări

Succes istoric pentru handbaliștii de la CSM Sighișoara

Duminică, 24 septembrie, a avut loc cel de-al cincilea meci de handbal masculin disputat între CSM Sighișoara, echipă nou promovată în Liga Zimbrilor, și CSM Bacău.

La final, meciul s-a încheiat cu scorul de 31-29 în favoarea echipei mureșene.

„După un meci intens, trăit atât în teren de jucători și staff, cât și în tribune, am reușit să obținem prima victorie în Liga Zimbrilor. A fost o victorie muncită care a venit logic, spunem noi, după patru meciuri pierdute în urma unor evoluții bune ale echipei noastre, împotriva ocupantelor locurilor 2-5 din sezonul trecut”, se precizează pe pagina de Facebook intitulată Fan Club CSM Handbal Sighișoara.

În celelalte patru meciuri disputate în acest sezon, echipa sighișoreană a avut parte doar de înfrângeri. În primul meci care s-a desfășurat în 23 august, Sighișoara a pierdut pe teren propriu împotriva CSM Constanța cu scorul de 24-25. În cel de-al doilea meci, sighișorenii au pierdut în deplasare împotriva echipei CSM București cu scorul de 24-29, meci disputat la 1 septembrie.

În cel de-al treilea meci disputat în 10 septembrie pe teren propriu împotriva echipei CS Minaur Baia Mare, CSM Sighișoara a pierdut din nou, cu scorul de 20-30, iar în cel de-al patrulea meci disputat în 16 septembrie, înfrângerea a venit la o diferență mică, scorul 28-32, în fața celor de la CSM Focșani 2007.

Victoria adjudecată în cel de-al cincelea meci, le-a adus speranțe jucătorilor spre evoluții tot mai bune și victorii în meciurile viitoare.

„Nu în ultimul rând, adresăm mii de mulțumiri acestui public minunat care ne dă mereu plusul de energie de care avem nevoie, care este necondiționat alături de noi pentru a ne susține”, se mai precizează pe pagina de Facebook a CSM Sighișoara.

Diana CĂRBUREAN

Foto: Fan Club CSM Handbal Sighișoara.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE