Turneul național de calificare în Campionatul Mondial de Teqball, ajuns la final Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 131 Vizualizări

Turneul național de calificare în Campionatul Mondial de Teqball, ajuns la final

La sfârșitul săptămânii trecute, sala de sport din cadrul UMFST Târgu Mureș a găzduit partidele turneului național de calificare pentru ediția din acest an a Campionatului Mondial de Teqball, găzduit de Thailanda, în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie.

Potrivit paginii de Facebook a Teqball România, proba de simplu masculin a fost câștigată de campionul mondial al probei, Györgydeák Apor, care l-a învins în finală pe Gergely Peter în două seturi: 12-5, 12-5.

Locul III a fost ocupat de Hunor Kristaly, după victoria 12-9, 12-9 în fața lui Mate Zoltan în finala mică.

La startul probei de simplu masculin au fost 26 de juctători. Györgydeák Apor și Alexandru Sabău au evoluat doar din sferturile de finală, ceilalți 24 disputând jocurile din grupe, 12 obținând calificarea în optimile de finală”, se precizează pe pagina Teqball România.

Potrivit aceleiași surse, proba de dublu masculin a prezentat o mare surpriză. Perechea Szilagyi Arnold și Kristaly Hunor de la Transilvania Târgu Mureș a învins după un meci dramatic cu perechea Györgydeák Apor și Ilyes Szabolcs de la Gobek Teqball Team Odorheiu Secuiesc.

Partida a fost una spectaculoasă cu răsturnări de scor, victoria fiind obținută în două seturi, cu același rezultat, 12-11/ 12-11. Locul III a fost ocupat de echipa Mate Zoltan și Alexandru Costea, învingătoare în finala mică, cu 2-1 în fața echipei Gergely Peter și Matyas Mate”, se mai precizează pe pagina de Facebook.

13 echipe au fost înscrise la proba de dublu, acestea fiind împărțite în patru grupe, primele două clasate calificându-se în sferturile de finală. Proba de dublu-mixt a fost câștigată de Szilagyi Arnold și Barabasi Kinga de la Transilvania Târgu Mureș cu scorul de 2-0 (12-3, 12-6) în fața echipei Ilyes Szabolcs și Miklos Tunde de la Gobek Teqball Team Od. Secuiesc.

Potrivit aceleiași surse, locul III a fost ocupat de Fori Endre și Lakatos Kriszta cu scorul de 2-0 în fața coechipierilor de la Gobek, Kiss Zoltan și Pasztor Krisztina.

5 echipe au fost înscrise la proba de dublu-mixt după sistemul fiecare cu fiecare, semifinalele rezervând duelurile între locurile 1-4 și 2-3. Perechea Miklos Tunde și Lakatos Krisztina a câștigat proba de dublu feminin cu 2-0 în fața colegelor de la Gobek Odorheiu Secuiesc, și anume Simo Boglarka și Pasztor Krisztina.

Barabasi Kinga este sportiva care a fost declarată câștigătoarea probei de simplu feminin.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE