Șofer beat, urmărit de polițiștii mureșeni. S-au tras focuri de armă! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 657 Vizualizări

Șofer beat, urmărit de polițiștii mureșeni. S-au tras focuri de armă!

La data de 23 octombrie, în jurul orei 21:20, Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Agricultorilor din municipiu, un autoturism ar fi avariat un camion în momentul efectuării unui viraj, acesta continuându-și deplasarea înspre strada Mărăști.

Pentru oprirea autovehiculului au fost dirijate mai multe echipaje de ordine publică și poliție rutieră, conducătorul refuzând să se conformeze semnalelor de oprire. În cadrul urmăririi și în încercarea de a scăpa de echipajele de poliție, acesta ar fi avariat mai multe autovehicule parcate. De asemenea, la intersecția străzilor 22 Decembrie 1989 cu Gheorghe Marinescu, după efectuarea somațiilor specifice, un polițist a efectuat două focuri de armă, de avertisment, în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale.

Cu toate acesta, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, iar pe strada 22 Decembrie 1989, sensul de mers Târgu Mureș – Sângeorgiu de Mureș, autoturismul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu trei copaci, oprindu-se în gardul unui imobil. Conducătorul auto a fost imobilizat de polițiști, fiind identificat în persoana unui bărbat de 53 de ani. De asemenea, la fața locului au fost solicitați reprezentanții I.S.U. Mureș, bărbatul de 53 de ani fiind condus la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate, precizează reprezentanții ISU Mureș.

Bărbatul, reținut pentru 24 de ore

Facem precizarea că la fața locului, deși acesta emana halenă alcoolică, inițial a refuzat testarea cu aparatele alcooltest și DrugTest, iar din verificările polițiștilor a rezultat că are dreptul de a conduce vehicule suspendat”, au mai transmis aceștia.

Ulterior, la unitatea medicală, bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatul testului de respirație indicând o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest au rezultat indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism.

Facem precizarea ca aceasta nu constituie probă în cadrul dosarului penal, acestuia fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în sânge și a substanțelor psihoactive din organism”, au adăugat ofițerii mureșeni.

În cursul nopții, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind condus și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Sursa foto: Facebook – Grup: Info Trafic Mureș (publicat de Fuxy Zsolti)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE