„SoundCraft 2023- Music&Art Festival”, la ediția a II-a Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 135 Vizualizări

„SoundCraft 2023- Music&Art Festival”, la ediția a II-a

Consilierii reghineni au aprobat în cadrul unei ședinței ordinare avută loc miercuri, 25 octombrie proiectul privind asocierea dintre Municipiul Reghin și Asociația Artiștilor Lutieri din România în vederea organizării și desfășurării evenimentului „SoundCraft 2023- Music&Art Festival”, ce va avea loc în municipiul Reghin, în perioada 31 octombrie-1 noiembrie 2023. De asemenea, a fost aprobată alocarea sumei de 39.000 lei din bugetul local necesară în vederea susținerii evenimentului care va avea loc în perioada 31 octombrie -1 noiembrie.
„Acest festival se dorește a fi o continuare a evenimentelor dedicate instrumentelor muzicale produse la Reghin, care au avut loc în ultimii doi ani și care s-au bucurat de un succes imens.. Scopul acestui eveniment este recunoașterea și promovarea adevăratei valori a instrumentelor construite la Reghin, prin faptul că artiștii invitați vor interpreta, nu pe instrumentele proprii, ci pe instrumente construite la Reghin de către membrii AALR (Asociației Artiștilor Lutieri din România)”, se precizează în proiectul supus spre aprobare Consiliului Local Reghin.

Evenimentul se va desfășura în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie 2023 la Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară”. Aici, publicul va putea vizita o expozițiede instrumente muzicale va fi deschisă în zilele de luni și marți și va putea asista la un spectacol de gală care va cuprinde un minirecital al elevilor de la Școala de Muzică din Reghin, precum și un recital cameral susținut de  7 muzicieni de excepție (4 violoniști, 2 violisti, 2 violoncelisti și 1 pianist), care vor interpreta pe instrumente construite la Reghin.

(A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE