TikTok, Insta, Facebook, X… o lume paralelă care ne păcălește Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 355 Vizualizări

TikTok, Insta, Facebook, X… o lume paralelă care ne păcălește

Din ce în ce mai des vedem cum „vedetele” noastre ne dezamăgesc. Aleg să ne ”vândă iluzii”, să ne vrăjească cu modul lor de viață perfect care ne frustrează de multe ori, să ne dea lecții, să ne prezinte existența lor în mod superficial și ireal, să ne țină captivi sub filtre, să ne influențeze în mod negativ și periculos. De cele mai multe ori le reușește… acesta este job-ul lor și se pricep foarte bine să o facă.

Noi, însă, cred că trebuie să ”taxăm” lipsa lor de respect, sinceritate, responsabilitate și să alegem să ne protejăm.

„Distinsul influencer” care câștigă bani în timp ce profită de naivitatea multora dintre noi apare zi de zi… și, când descoperim adevăratul om, ”distinsul influencer” nu are nici măcar minima decență de a-și cere scuze urmăritorilor dezamăgiți. Continuă să epateze, încearcă să se victimizeze și să ne subestimeze inteligența.

În mod cert fiecare decide ce face cu viața lui. Dar, manipularea, minciuna, ipocrizia de care avem parte din partea unora este bine să ne pună pe gânduri și să fim mai atenți la cei pe care îi alegem să ne ”poarte visurile”.

Dacă ești cu adevărat ”șmecher”, tu ”distinse influencer” vino în fața noastră asumat, neprefăcut… și nu ne mai „expune” judecății publice! Doar așa poți fi respectat cu adevărat. Altfel, este chestiune de timp până te vei devoala.

În concluzie, cred că cea mai bună alegere este aceea ca noi, fiecare dintre noi, să alegem să fim cea mai bună versiune a noastră, să fim autentici și să trăim cu sens. Să fim mai smart decât cei care încearcă să ne păcălească.

Mara TOGĂNEL, prim-vicepreședinte al PNL Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE