”Ignatius Coffee Bike”, locul ideal pentru o cafea de poveste Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 626 Vizualizări

”Ignatius Coffee Bike”, locul ideal pentru o cafea de poveste

După ce a testat piața în diferite locații din Reghin, ”Ignatius Coffee Bike” și-a găsit începând cu această săptămână o locație permanentă, într-un spațiu închis. Este vorba de strada Școlii nr. 16, locul unde, de luni până vineri (08:00-14:00) puteți savura gustul adevărat al cafelei.

Valentin Zugravu, omul din spatele ”Ignatius Coffee Bike” vă așteaptă zilnic cu un sortiment de cafea cu totul deosebit în care aroma cafelei adevărate face repede uitat gustul, sau mai exact lipsa acestuia din ceea ce oferă multe crâșme sau alte unități de profil din oraș. În sprijinul celor spuse stă calitatea cafelei pe care o puteți găsi la ”Ignatius Coffee Bike”, sortimente single origin de la ”Maison du Café” sau cafea de origine proaspăt prăjită de la ”NoelCafe”, cu arome care își trag seva din țări precum Etiopia, Brazilia, Peru, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Vietnam, Mexic, Camerun, Columbia, Guatemala.

Dacă mai punem la socoteală siropurile premium 1883 special concepute pentru a conferi cafelei o savoare în plus, atunci chiar putem să ne facem o idee asupra calității cafelei.

Ca setul să fie complet, cafeaua este însoțită și de un mic gând  pe care-l găsiți înscripționat pe paharul cafelei, selectat cu grijă de către Vali, un binecunoscut în ale lecturii și poveștilor frumoase.

Astea fiind spuse, nu evitați locația de pe strada Școlii (vis-a-vis de Pensiunea Blanca, la nici 100 de metri de Generala 5, Școala Gimnazială „Augustin Maior” mai exact), locul unde puteți face diferența între banalul ”cafei” și savoarea desăvârșită a cafelei cu adevărat de poveste.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE